Forum Papużki

Forum Dyskusyjne
miłośników wszystkich ptaków

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
17 Maj, 2012, 01:43

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
* Strona główna Album Pomoc Szukaj Kalendarz Links Zaloguj się Rejestracja
+  Forum Papużki
|-+  Wszystkie zwięrzęta
| |-+  Weterynarze, lecznice, sklepy
| | |-+  Weterynarze Kraków
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Weterynarze Kraków  (Przeczytany 94 razy)
Offline Visualna
4. ****
*
Kobieta 20 lat
Od: 30 Sty, 2011, 19:23

Ptaki: Papużki faliste: Poluś [*], Midori, Mizu, Lusia

Quote Author
« : 08 Lut, 2012, 12:10 »

Mogę prosić o sprawdzonych weterynarzy od ptaków egzotycznych w Krakowie? Najlepiej kilku. Prawdopodobnie dzisiaj jak zdąże lub jutro będe musieć się tam wybrać. Poli podkurcza noge i ma problemy z załatwianiem się. Wpisywałam w wyszukiwarce na forum i mi nie wychodzi nic konkretnego.  :(

"Fly with me in the perfect world, go with me just like a bird."
Offline Madleneczka
2. **
*
Kobieta 23 lat
Od: 23 Paź, 2005, 23:57

Quote Author
« Odpowiedz #1 : 08 Lut, 2012, 12:54 »

W spisie polecanych lecznic widziałam Parotkę: http://www.parotka.pl/
Oni chyba specjalizują się głównie w leczeniu ptaków. Niestety nie jest to lecznica sprawdzona przeze mnie osobiście, planuję się tam wybrać dopiero w tym miesiącu.
Parotka jest w okolicach Bieżanowa/Prokocimia.

Jest jeszcze Arka, czynna przez całą dobę. U nich małymi zwierzętami i ptakami zajmuje się dr Baran. http://www.arka-vet.pl/go/arka/
Offline Visualna
4. ****
*
Kobieta 20 lat
Od: 30 Sty, 2011, 19:23

Ptaki: Papużki faliste: Poluś [*], Midori, Mizu, Lusia

Quote Author
« Odpowiedz #2 : 08 Lut, 2012, 12:59 »

Dzięki ale oba są ode mnie strasznie daleko (od strony Olkusza) a nie mam czym prywatnie pojechać (padł). Czegoś bliżej nie ma? Dzwoniłam na Piłsudzkiego ale tam wizyta aż 30 zł a u mnie krucho w portwelu.

Edit: Ile płaciłaś w Arce? Przez telefon powiedzieli ze 50 zł a w Parotce 55. Więc chyba pojade z nim na Piłsudzkiego.
« Ostatnia zmiana: 08 Lut, 2012, 13:25 wysłane przez Visualna » Zapisane

"Fly with me in the perfect world, go with me just like a bird."
Offline Madleneczka
2. **
*
Kobieta 23 lat
Od: 23 Paź, 2005, 23:57

Quote Author
« Odpowiedz #3 : 10 Lut, 2012, 00:52 »

Arka jest właśnie tak droga, ale nie sądziłam, że w Parotce płaci się jeszcze więcej...

Nie znam niestety innych lecznic w Krakowie, jedynie te, które znajdują się w mojej okolicy. Moja koleżanka była na Brodowicza, ale zdecydowanie nie poleca.
Wybacz, chyba Ci nie pomogę w takim razie. Może znajdzie się jeszcze ktoś z Krakowa. Sama chętnie się dowiem, gdzie warto iść z papużką.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2005, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.149 sekund z 21 zapytaniami.

REKLAMA:
Papużka falista, o papużce falistej, dla papużki falistejJCB części, CAT Caterpillar części, hydraulika siłowa.sprzątanie, grobów, opieka nad grobami, mycie okien, szyb, przeszkleńnoclegi, pokoje, hotel tarnowskie góry, sala bankietowa, konferencyjnaSkanowanie slajdów, negatywów, przegrywanie filmów VHS na DVD, montaż filmów reklamowychobróbka skrawaniem automaty tokarskie detale toczoneProducent linek, linka gazu, sprzęgła, hamulca, zmiany biegówlinka, linki samochodowe, dla motoryzacji maszyn budowlanych, rolniczychHurtownia zabawek Elf, zabawki hurt, sprzedaż hurtowa, dystrybucjamycie okien, malowanie dachów hal produkcyjnych czyszczenie, sprzątanieCzęści zamienne do maszyn budowlanych JCB, koparki JCB